In winkel

Dimplex Cassette 500 zonder houtset - Inbouw waterdamp haard

Artikelnummer: 210654
Artikel 23 van 27
€ 1.228,00 € 869,00 (inclusief btw)

Dimplex Cassette 500 (inbouwhaard)  
✅ Deze Cassette 500 is opgesteld in onze Showroom
Onze klanten bestellen hun haard vaak bij ons in de winkel, maar ook online. Niet alleen de goede prijs maar ook het eerlijke advies en gratis persoonlijke bezorging is vaak doorslaggevend. Wij hebben het grootste assortiment Dimplex kachels.

Vuur maken van water. Het “vuur” in een haard met waterdamp technologie bestaat uit unieke vlampatronen die vrij door de omringende lucht kan bewegen. Het fascinerende effect is het resultaat van een combinatie van energiezuinige verlichting en veilige waternevel. De revolutionaire waterdamp® Cassette modellen definieren opnieuw de elektrische 'open haard' en stellen je in staat om aan elke ruimte een prachtig realistisch vuurbeeld toe te voegen. Heb je wel eens water zien branden? Maak kennis met de nieuwste modellen van Dimplex elektrische haarden. Deze New Generation Hybride waterdamphaarden zijn zuiniger met stroom, verbruiken minder water maar belangrijker nog, de onderdelen zijn stukken voordeliger dan de uitvoering met de uittreklade aan de voorzijde. 

Belangrijke kenmerken Dimplex Cassette 500

MerkDimplex Fires
ModelCassette 500 
Type haardInbouw haard
 Inzet haard
Kwaliteit vlambeeldGoed
VlamtechniekWaterdamp
Instelbare vlamJa
Binnen verlichtingGeen
Hout decoratieNee, geen houtset
EnergiezuinigNee
LichtmoduleLED
VerwarmingNee
LijntekeningBekijk maattekening
Afmeting Dimplex Cassette 500ca. 51 x 24 x 30,5cm


Showroom met Dimplex sfeerhaard 
U bent van harte welkom in ons Haard Experience Center in Almere. Een afspraak maken is niet nodig. Hier kunt u in alle rust de Dimplex Cassette 500 zonder houtset bezichtigen. Bekijk ook andere haardsystemen van Dimplex, zoals Opti-MystOptiflameOpti-Virtual en Revillusion. Onze adviseurs helpen u graag met uw vragen over de Dimplex elektrische sfeerhaarden. Zo maakt u de beste keuze voor een elektrische haard. Kom vrijblijvend eens langs in onze grote showroom.

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel