Dimplex Opti-Myst

Dimplex Opti-Myst ® 
3D vuur gemaakt uit waterdamp. The WOW factor. 

Je blijft ernaar kijken! Dimplex is aardig op stoom, het Optimyst® vuurbeeld maakt een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Dimplex heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.

Elektrische haarden kun je plaatsen waar je wilt. Gewoon ’plug and play’. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het vuurbeeld ook lijkt, het vuur wordt niet warm. Het advies is om de transducer in de haard, afhankelijk van het gebruik, minimaal 1 x per jaar te vervangen.

Een waterreservoir, LED verlichting, warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen, niet te onderscheiden van echt vuur. Op een vol waterreservoir brandt de haard 8-10 uur. Bij de duurdere Cassette 500 Project en 1000 Project uitvoering kunt u de Opti-Myst waterdamp haard koppelen aan een vaste wateraansluiting.  De Project variant is uitermate geschikt voor een hotel, restaurant of een lobby. De Retail variant is met een watertank vulling, meest praktisch in een huiselijke omgeving. Beide varianten Optimyst Cassettes zijn geschikt om aaneen te schakelen. Het vuurbeeld kan hiermee oneindig doorlopen, maar wel met stapjes van 50cm of 100cm. Het geeft de mogelijkheid om iedere gewenste setting te creëren.

Sorteer op
© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel