Sorteer op

Trimline Fires Solus elektrische sfeerhaard

Heeft u een iets ruimer budget uitgetrokken voor de aankoop van een elektrische haard? Vergeet dan dure merken als Element4, Faber, Dimplex, Dru en al die andere haardenmerken. U vraagt zich nu vast af waarom....
Het antwoord op die vraag laten we graag aan uw eigen ogen over. Want die bepalen wat mooi is en niet de prijs.
Bezoek vrijblijvend onze showroom in Almere en ontdek wat een Trimline Fires Solus haard met uw emotie en gevoel doet.

Trimline Fires Solus elektrische sfeerhaarden zijn echte game changers. Schitterend vlameffect gecombineerd met het moderne design van een driezijdige 3D open haard. U kunt een Solus sfeerhaard tevens monteren als een fronthaard onder een televisie (Cinewall) of als een hoekhaard. Het authentieke knisper geluid van een knapperend houtvuur is door de ontwerpers van Trimline Fires Solus elektrische sfeerhaard toegevoegd als een extra dimensie. Zo herbeleef je dat gevoel van een knapperende houtkachel keer op keer. Net zoals vroeger maar dan in een duurzaam en modern jasje.

Benieuwd of een Trimline Fires Solus elektrische sfeerhaard echt zo mooi is als wij beschrijven? In onze haarden-showroom in Almere kunt u meerdere opstellingen bekijken van een aangesloten en brandende Trimline Fires Solus elektrische sfeerhaard. 

© 2014 - 2023 Elektrische Sfeerhaard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel