Sorteer op

Dimplex haarden

Dimplex elektrische haarden 
Let Dimplex Inspire You 

Dimplex Opti-Myst haarden 
Een Opti-Myst sfeerhaard maakt van water een gezellig haardvuur met mist als rook. Dit model Dimplex sfeerhaard wordt ook wel een waterdamp haard genoemd. Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Bekijk elektrische haarden met Opti-Myst technologie.

Dimplex Optiflame haarden 
Bij een Optiflame sfeerhaard wordt het vuur op een achterwand geprojecteerd. Voor het vlamscherm van een Optiflame haard is ruimte voor een decoratieve houtstammen set. Deze houtset is vaak al gemonteerd in de haard. Een Optiflame sfeerhaard van Dimplex is goedkoper in aanschaf en heeft bijna geen onderhoud nodig.
Bekijk elektrische haarden met Optiflame technologie.

Dimplex Opti-Virtual haarden 
Flakkerende vlammen met een intense gloed en af en toe vonkjes die wegspringen van de stevige houtblokken. Opti-V® haardtechnologie is een geavanceerde combinatie van HDTV, energiezuinige LED-technologie en een levensecht haardinterieur. Het rustgevende geluid van een knapperend vuurtje is standaard bij alle Opti-V® modellen.
Bekijk elektrische haarden met Opti-Virtual technologie.

Dimplex Revillusion haarden 
Revillusion is de nieuwste vlamtechnologie van Dimplex Fires en een echte mijlpaal op het gebied van elektrische haarden. In het autenthieke haardinterieur is er een ongekend ruim zicht op levensechte vlammen. Deze vlammen stijgen zonder reflectie op vanuit het midden van de haard uit de levensechte fonkelend gloeiende houtset.
Bekijk elektrische haarden met Revillusion technologie.

Wilt u een Opti-Myst, Revillusion of Optiflame sfeerhaard van Dimplex brandend bekijken, kom dan naar onze showroom in Almere. U vindt hier het grootste assortiment Dimplex elektrische sfeerhaarden.

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel