Dimplex Opti-Virtual

Dimplex Opti-Virtual ® 
Een illusie rijker. Ultieme vuur beleving? 

Een vuurbeleving en illusie rijker. Dimplex investeert veel tijd in onderzoek en ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor zijn elektrische haarden. Met Opti-Virtual® voegt Dimplex een extra categorie sfeerhaarden toe aan de collectie haarden. 

Opti-V® is weliswaar een elektrische haard, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat ‘verschijningen’ als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea. Dimplex heeft de techniek verfijnd voor de nieuwe Opti-V®, die in elke ruimte eenvoudig en naar eigen smaak kan worden ingebouwd.

De haard kan op eigen wijze per ruimte worden toegepast en ingebouwd. Het is het bekende ’plug and play’ principe, maar dan nog eenvoudiger. Stroom is voldoende om Opti-V® tot leven te laten komen. Naast gebruik in eigen huis, maakt dat de haard vooral ook geschikt voor ruimtes waar relatief weinig toezicht mogelijk is. Denk hierbij aan drukbezochte restaurants, cafés, bedrijfsentrees, hotel lobbies of hotelkamers.
Het vlammenspel is levensecht!

Sorteer op
© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel