In winkel

Dimplex Prism 34 - elektrische haard inbouw

Artikel 3 van 28
€ 699,00 € 575,00 (inclusief btw)

Dimplex Prism 34 (inbouwhaard) 
✅ Een Prism haard is opgesteld in onze Showroom
Onze klanten bestellen hun haard vaak bij ons in de winkel, maar ook online. Niet alleen de goede prijs maar ook het eerlijke advies en gratis persoonlijke bezorging is vaak doorslaggevend. Wij hebben het grootste assortiment Dimplex kachels.

Dimplex introduceert de Prism serie. De Prism34 BLF3451 is 87cm, de Prism50 BLF5051 is 128cm lang en de Prism74 BLF7451 is 188cm lang. Deze inbouwhaarden zijn instelbaar met verschillende kleuren onder het kristallenbed. Bekijk ook eens de product video. De getoonde houtset in de video wordt niet meegeleverd, alleen de glassnippers met kristalbrokken. De vlammen in deze elektrische haard zijn niet instelbaar, deze hebben altijd het zelfde patroon.

Belangrijke kenmerken van de Dimplex Prism 34

MerkDimplex Fires
ModelPrism 34 | BLF3451
Type haardInbouw haard
 Cinewall haard
Kwaliteit vlambeeldMatig
VlamtechniekOptiflame ®
Instelbare vlamNee
Binnen verlichtingGeen
Hout decoratieNee, kiezels
EnergiezuinigJa
LichtmoduleLED
VerwarmingJa
LijntekeningBekijk maattekening
Afmeting Dimplex Prism 34Ca. 88 x 50 x 19cm


Showroom met Dimplex sfeerhaarden 
U bent van harte welkom in ons Haard Experience Center in Almere. Een afspraak maken is niet nodig. Hier kunt u in alle rust de Dimplex Prism 34 Optiflame bezichtigen. Bekijk ook andere haardsystemen van Dimplex, zoals Opti-MystOptiflameOpti-Virtual en Revillusion. Onze adviseurs helpen u graag met uw vragen over de Dimplex elektrische sfeerhaarden. Zo maakt u de beste keuze voor een elektrische haard. Kom vrijblijvend eens langs in onze grote showroom.

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel