Coming Soon

Kalfire E-65” - Elektrische haard inbouw

Artikelnummer: KF-E65
Artikel 98 van 103
€ 3.795,00 (inclusief btw)

BINNENKORT LEVERBAAR  

De revolutionaire Kalfire E-65" haard belichaamt de toekomst van haardtechnologie met zijn indrukwekkende holografische weergave. Deze haard tilt de traditionele vuurervaring naar een geheel nieuw niveau door gebruik te maken van cutting-edge 3D-vuurtechnologie. In plaats van een conventionele kachel maakt de E-65" gebruik van geavanceerde LED-technologie, wat resulteert in een verbluffend realistisch vuur zonder enige warmteafgifte.

Het meest opvallende kenmerk van deze haard is ongetwijfeld het hologram-effect, dat het vuur tot leven brengt op een manier die voorheen ondenkbaar was. De holografische weergave geeft het gevoel alsof je daadwerkelijk voor een knisperend haardvuur zit, compleet met dansende vlammen en subtiele schaduwen. Het is een meesterwerk van visuele illusie, waardoor de Kalfire E-65" een esthetisch hoogstandje is in moderne interieurs.

De Kalfire E65" haard bijzonderlijk gebruiksvriendelijk en veelzijdig, maar beschikt niet over een warmte functie of kachel. Het volledig op LED gebaseerde ontwerp maakt de sfeerhaard energiezuinig en neemt dus de noodzaak van hout en een dure rookafvoer weg. Dit maakt deze sfeerhaard een milieuvriendelijke keuze zonder in te boeten aan de visuele pracht die het biedt.

De Kalfire E-65" is een vooruitstrevende toevoeging aan ons assortiment haarden, waarbij de grenzen tussen technologie en traditie vervagen. Met zijn adembenemende holografische weergave, levensecht vuur en geavanceerde LED-technologie biedt deze haard een meeslepende vuurervaring zonder dat daarbij warmteontwikkeling komt kijken. Het is een artistiek statement en een functioneel meesterwerk dat de sfeer van een traditioneel haardvuur combineert met de innovatie van moderne technologie.

Kom haarden bekijken in onze showroom. 
In onze 300m2 haarden showroom in Almere zijn diverse inbouwhaarden opgesteld. In de toonzaal kunt u de verschillende decoratiesen vlam effecten vergelijken. Zo kiest u altijd de mooiste elektrische sfeerhaard en dat ziet u niet op een afbeelding of in een review video. Kom zonder afspraak langs, onze haard-specialisten vertellen u graag meer over de diverse elektrische open haarden.
 

Beste prijs Kalfire E-65

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel