Coming Soon

Kalfire E-55” - Elektrische haard inbouw

Artikelnummer: KF-E55
Artikel 97 van 103
€ 3.495,00 (inclusief btw)

BINNENKORT LEVERBAAR  

De nieuwste haard E-55 van het merk Kalfire betovert met zijn innovatieve holografische vuurbeleving. Deze cutting-edge haard maakt gebruik van geavanceerde 3D-vuurtechnologie om een verbluffend authentiek houtvuur te creëren, dat levensecht lijkt te dansen in de vuurkamer. Het meest opvallende kenmerk van de E-55" is de hologramfunctie, waardoor het vuur als een betoverend hologram wordt geprojecteerd, wat resulteert in een visueel verbluffend schouwspel.

Deze haard, de Kalfire E55", is ontworpen om de sfeer van een echte open haard te imiteren. Een verwarming of kachel is op deze haard niet aanwezig, het is dus echt decoratief haardvuur. Hierdoor is het de perfecte keuze voor wie puur wil genieten van de esthetiek van een knapperend haardvuur, zonder de noodzaak van extra warmte. Het holografische effect geeft een extra dimensie aan de beleving, waardoor de kamer wordt gevuld met een warme gloed en de illusie van dansende vlammen.

Met oog voor detail en vakmanschap heeft Kalfire een haard gecreëerd die naadloos moderne technologie integreert met de traditionele charme van een houtvuur. De 55 inch haard wordt een visueel middelpunt in elke ruimte, waarbij de gebruiker kan genieten van de romantiek en gezelligheid van een open haard, zonder de noodzaak van brandhout of rookafvoer. Kalfire zet met deze innovatieve creatie een nieuwe standaard voor sfeervolle vuurbeleving in moderne interieurs.

Kom haarden bekijken in onze showroom. 
In onze 300m2 haarden showroom in Almere zijn diverse inbouwhaarden opgesteld. In de toonzaal kunt u de verschillende decoratiesen vlam effecten vergelijken. Zo kiest u altijd de mooiste elektrische sfeerhaard en dat ziet u niet op een afbeelding of in een review video. Kom zonder afspraak langs, onze haard-specialisten vertellen u graag meer over de diverse elektrische open haarden.
 

Beste prijs Kalfire E-55

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel