In winkel

Trimline Fires vision Solus 75-E Frontmodel

Artikelnummer: Trimline Solus 75e Front
Artikel 53 van 106
€ 2.150,00 (inclusief btw)

Trimline 75E Solus Front model
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Inbouwen is eenvoudig! Stalen zijpanelen zijn reeds gemonteerd. Dit standaard fronthaard kan eenvoudig met 1 schroevendraaier worden omgevormd tot een hoek- of panoramahaard door de zijpanelen te verwijderen.
Of je nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van je woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus kachel van Trimline Fires.

De Trimline 75E Solus front model is een veelzijdige haard, perfect thuis in een eigentijdse setting of meer traditionele omgevingen. Het grote glazen kijkvenster is perfect geschikt voor gebruik met onze moderne meubelelementen of met een bijpassende schoorsteenmantel, wat een welkom gevoel van grootsheid geeft. De standaard fronthaard is eenvoudig te transformeren naar een hoek- of panoramahaard.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 100E is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 75-E

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel