Faber e-Box 1000-450 I - Actieprijs

Artikel 50 van 103

Faber e-Box 1000-450 I

De Faber e-Box 1000-450-I elektrische haard is speciaal ontwikkeld voor bewuste haardenliefhebbers die op zoek zijn naar een volwaardig en 100% toekomstbestendig alternatief voor een sfeervolle gas- of houthaard, maar ook nadruk leggen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De nieuwe Faber e-BoX elektrische sfeerhaarden bieden een unieke oplossing om volop te kunnen genieten van een wervelend, sfeervol vuur, zónder de traditionele beperkingen die verbonden kunnen zijn aan de inbouw van een gas- of houthaard.

  • Eenvoudige bediening via afstandsbediening of Faber App
  • Warmte naar wens instelbaar; tot max 1 kW.
  • Geen rookgasafvoer nodig; overal toepasbaar.
  • Uniek gepatenteerd driedimensionaal “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp; 100% haardbeleving.

e-Box Burner op waterbasis

Faber Fires met nieuwste waterdamptechnologie. Het unieke vuurbeeld ontstaat uit een samenspel van koudwaternevel en speciale (LED-) verlichting – een gepatenteerde vinding. Dit unieke waterdamp effect zorgt voor een 3 dimensionaal beeld dat dat overtuigend lijkt op vlammen en rook, opwervelend langs een decoratie van houtstammen, witte kiezels of flonkerende acryl kristallen 

Ceramic Logs, Acrylic Ice of Carrara Pebbles

De keramische houtblokkenset in de Faber eBox is van zeer hoge kwaliteit en wordt het meest gekozen als decoratie. Met de keramische houtset kies je voor een tijdloos klassieke uitstraling van jouw haard. Wil je iets anders dan anderen, kies dan voor de Carrara Deco witte kiezelset of de Acrylic Deco set. 

Haard Experience Center Almere heeft de Faber eSlim

In onze showroom kunt u als alternatief de Dimplex waterdamphaard Cassette 1000 Retail brandend bekijken.Voor meer informatie over deze Faber e-Box 100cm fronthaard kunt u terecht bij ons Experience Center in Almere! 

Laagste prijs Faber eBox 1000 waterdamp haard

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel