British Fires Bramshaw met houtvak (met kachelpijp) | Elektrische vrijstaande haard

Artikel 11 van 35
€ 2.370,00 (inclusief btw)

British Fires Bramshaw met houtvak en zwarte kachelpijp
Authentieke sfeer zonder de rompslomp van hout hakken en as. Een vrijstaande elektrische kachel heeft zo zijn voordelen. Allereerst geeft het een gezellige en knusse uitstraling en daarnaast zijn vrijstaande haarden verplaatsbaar. Dit geeft u alle vrijheid als u uw interieur wijzigt of anders indeelt. Maak gebruik van de ingebouwde verwarming voor extra warmte in het voor- of najaar.

Enkele kenmerken Bramshaw met houtopslag en kachelpijp:
✓ Driezijdig zicht op het vuur | 3-zijdige haard
✓ Realistisch ogende houtstammenset
✓ Inclusief houtvak én zwarte afvoerpijp met bocht
✓ 3 bedieningsopties voor het brandstofbed
✓ Thermostatische kachel verwarming
✓ Secundaire warmtebron in (kleine) ruimtes 
✓ Optionele luxe decoratie van echt hout
✓ Vlamintensiteit instelbaar

Openslaande deur
In oude houtkachels wordt de deur geopend om een houtblok op het vuur te leggen. British Fires wilde deze onvervalste eigenschap van een houtkachel behouden en heeft de deur draaibaar gemaakt. Het manuele bedieningspaneel is achter de draaideur gemonteerd – Functioneel en toch mooi uit het zicht.

Houtvak voor houtblokken (inbegrepen)
British Fires maakt af fabriek de Bramshaw compleet met de bijpassende opslag voor houtstammen onder de haard (bij deze prijs inbegrepen). Het hout opslagvak sluit naadloos aan bij de elektrische haard. Ook de kleur is zo goed als hetzelfde in de kleur grijs/zwart. Dit decoratieve houtvak biedt ruimte aan meerdere houtblokken en geeft daarmee de Bramshaw een houtkachel-look upgrade.

Zwarte afvoerbuis met bocht (inbegrepen)
British Fire levert bij deze prijs inbegrepen een schoorsteen rookkanaal met bocht die perfect past bij de authentieke houtkachel look. Dit resulteert in een gestroomlijnde installatie die naadloos aansluit in de uitsparing op de bovenzijde van de haard. De kleur van de decoratieve afvoerbuis is zwart en matcht helemaal bij de uitstraling van de Bramshaw kachels. Afmeting ca. 13,9(b) x 69,3(h) met een diameter 24,6.

Een British Fire New Forest haard live bekijken? 
In onze 300m2 showroom met elektrische haarden in Almere zijn een aantal NewForest inbouwhaarden opgesteld. In de toonzaal kunt u de verschillende decoraties (houtstammen) en de keuze in achterwanden bekijken. Zo kiest u altijd de mooiste invulling en dat ziet u niet op een afbeelding of in een review video. Kom met óf zonder afspraak langs. Onze haarden experts vertellen u graag meer over deze British Fires Bramshaw vrijstaande elektrische haard.

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel