British Fires Bramshaw Elektrische haard met sokkel (Met kachelpijp)

Artikel 23 van 35
€ 2.370,00 (inclusief btw)

British Fires Bramshaw met sokkel en zwarte kachelpijp 
Authentieke sfeer zonder de rompslomp van hout hakken en as. Een vrijstaande elektrische kachel heeft zo zijn voordelen. Allereerst geeft het een gezellige en knusse uitstraling en daarnaast zijn vrijstaande haarden verplaatsbaar. Dit geeft u alle vrijheid als u uw interieur wijzigt of anders indeelt. Maak gebruik van de ingebouwde verwarming voor extra warmte in het voor- of najaar.

Enkele kenmerken Bramshaw met sokkel en zwarte kachelpijp: 
✓ Driezijdig zicht op het vuur | 3-zijdige haard
✓ Realistisch ogende houtstammenset
✓ Inclusief sokkel én zwarte afvoerpijp met bocht
✓ 3 bedieningsopties voor het brandstofbed
✓ Thermostatische kachel verwarming
✓ Secundaire warmtebron in (kleine) ruimtes 
✓ Optionele luxe decoratie van echt hout
✓ Vlamintensiteit instelbaar

Openslaande deur 
In oude houtkachels wordt de deur geopend om een houtblok op het vuur te leggen. British Fires wilde deze onvervalste eigenschap van een houtkachel behouden en heeft de deur draaibaar gemaakt. Het manuele bedieningspaneel is achter de draaideur gemonteerd – Functioneel en toch mooi uit het zicht.

Zet de Bramshaw op een voetstuk (inbegrepen) 
Presentatie is alles, dus etaleert British Fires de Bramshaw af fabriek op de bijpassende zuil of sokkel onder de haard (bij deze prijs inbegrepen). Door de vrijstaande haard standaard al op een voetstuk te plaatsen, komt deze namelijk beter tot zijn recht. En omdat de sfeerhaard van de grond staat, heeft u het beste zicht op het haardvuur. De Bramshaw wordt daarmee een echte eyecatcher in uw living.

Zwarte afvoerbuis met bocht (inbegrepen) 
British Fire levert bij deze prijs inbegrepen een schoorsteen rookkanaal met bocht die perfect past bij de authentieke houtkachel look. Dit resulteert in een gestroomlijnde installatie die naadloos aansluit in de uitsparing op de bovenzijde van de haard. De kleur van de decoratieve afvoerbuis is zwart en matcht helemaal bij de uitstraling van de Bramshaw kachels. Afmeting ca. 13,9(b) x 69,3(h) met een diameter 24,6.

Een British Fire New Forest haard live bekijken?  
In onze 300m2 showroom met elektrische haarden in Almere zijn een aantal NewForest inbouwhaarden opgesteld. In de toonzaal kunt u de verschillende decoraties (houtstammen) en de keuze in achterwanden bekijken. Zo kiest u altijd de mooiste invulling en dat ziet u niet op een afbeelding of in een review video. Kom met óf zonder afspraak langs. Onze haarden experts vertellen u graag meer over deze British Fires Bramshaw vrijstaande elektrische haard.

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel