Elektrische haard Rotterdam en omgeving 

Bent u op zoek naar een warme, maar vooral knusse, sfeermaker? Kies dan een elektrische haard. U kunt uw muren in andere kleuren schilderen, een tapijt op de vloer leggen of akoestische panelen aan uw wand schroeven. Met een elektrische haard haalt u de ultieme sfeerbeleving in huis. Flakkerende vlammen, warmte en bijna brandende houtblokken. 

De volgende stap naar een knusse en gezellige huiskamer is dus een elektrische haard. Onze klanten komen uit Rotterdam en andere provinciën naar dé haardenshowroom in Almere. Hier kunt u alle topmerken onder één dak bekijken. In de grootste showroom van Nederland ontdekt u meer dan 50+ elektrische sfeerhaarden en kachels. 

De afstand vanuit Rotterdam naar onze showroom is een klein uurtje rijden. Maar vergeet niet, de investering in uw interieur is misschien voor 10 jaar! Het is dus belangrijk dat u nú de juiste haard kiest. Een sfeerhaard koopt u niet van een website of afbeelding, die wilt u eerst in het echt bekijken. U wilt de vlammen bekijken en decoratie, want geen enkele haard is hetzelfde
Loop vrijblijvend bij ons binnen, een afspraak is niet nodig. Bekijk onze openingstijden.

elektrische haarden en kachels in Rotterdam

 

 

© 2014 - 2023 Elektrische Sfeerhaard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel