elektrische haard Oudeschild Texel

Elektrische haard kopen Oudeschild (Texel) 

Bent u eilandbewoner, hotel eigenaar, appartement verhuurder of horeca uitbater in Oudeschild op Texel? En bent u op zoek naar het ontbrekende stukje ambiance en gemoedelijkheid? Kies dan een elektrische haard. Een open haard brengt brengt direct sfeer en authentieke gezelligheid. Zowel in een klassieke of moderne stijl. Laat uw gasten, vrienden of familie in een sfeervolle ruimte genieten. U zult verbaasd zijn hoe een sfeerhaard uw restaurant, (hotel) kamer, vakantiepark huis of woonkamer transformeert van een steriele ruimte naar een pleziere en intieme ruimte of living.

De elektrische open haard wordt omarmd door architecten, designers, vakantieparken en consumenten. Een elektrische haard is duurzaam en zuinig met stroom in tegenstelling tot een gasverslindende gaskachel. Een elektrische haard is significant goedkoper in aanschaf en bijkomende materialen dan een gas of houtgestookte openhaard. Uzelf en/of uw personeel heeft geen omkijken naar de haard, met een druk op de knop heeft u 'instant coziness'. De haard blijft altijd koud, dus uitermate geschikt voor huisdieren en kleine kinderen. Daarnaast heeft u geen onderhoud en andere bijkomende kosten. Een elektrische haard is tegenwoordig bijzonder realistisch. Flakkerende vlammen, gevoel van warmte en bijna brandende houtblokken. Met een elektrische haard haalt u de ultieme sfeerbeleving in uw hotelkamer, vakantiewoning of woonkamer.

De volgende stap naar een knusse en gezellige eetzaal, hotelkamer of vakantiepark huiskamer is dus een elektrische haard. Onze klanten, particulieren en ondernemers, komen uit heel Nederland en België naar onze haardenshowroom in Almere. Wij brainstormen met u mee van kleine projecten tot grootschalig maatwerk. Omdat u bij ons wél alle topmerken onder een dak kunt bekijken. In de grootste showroom van Nederland ontdekt u meer dan 60+ elektrische sfeerhaarden en kachels. 

De afstand vanuit Den Helder naar onze showroom is gemiddeld 1 uur en 20 minuten rijden. Dat lijkt veel tijd, maar vergeet niet, de investering in uw restaurant, vakantiewoning, hotelkamer of eigen interieur is misschien wel voor 5 tot 10 jaren! Dan wilt u niet zomaar een sfeerhaard, dan wilt u de mooiste open haard. Die wilt u dan wel eerst in het echt zien branden, een sfeerhaard koopt u tenslotte niet aan de hand van een afbeelding. Loop vrijblijvend eens bij ons binnen of maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw interieur of onderneming te bespreken. Bekijk onze contact gegevens en openingstijden.

elektrische haarden en kachels Oudeschild Texel

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel