elektrische haard Landsmeer

Elektrische haard kopen omgeving Landsmeer 

Bent u op zoek naar ambiance en gemoedelijkheid, maar bovenal een knusse sfeermaker met warme uitstraling? Kies dan een elektrische haard. Samen genieten van gezellige momenten met vrienden, familie, buren en kennissen. De elektrische open haard wordt omarmd door architecten, designers en consumenten. Een elektrische is duurzaam, zuinig met stroom en bijzonder realistisch. Flakkerende vlammen, warmte en bijna brandende houtblokken. Met een elektrische haard haalt u de ultieme sfeerbeleving in huis.

De volgende stap naar een knusse en gezellige huiskamer is dus een elektrische haard. U zult verbaasd zijn hoe een haard uw woonkamer transformeert van een steriele ruimte naar een pleziere en intieme living. Onze klanten komen uit alle provinciën naar dé haardenshowroom in Almere. Omdat u bij ons wel alle topmerken onder één dak kunt bekijken. In de grootste showroom van Nederland ontdekt u meer dan 60+ elektrische sfeerhaarden en kachels. 

De afstand vanuit Landsmeer naar onze showroom is gemiddeld 29 minuten rijden. Dat lijkt veel tijd, maar vergeet niet, de investering in uw interieur is misschien voor wel 10 jaar! Dan wilt u niet zomaar een sfeerhaard, maar één die u echt mooi vindt. Een sfeerhaard koopt u dus niet van een website of afbeelding, die wilt u eerst in het echt zien branden. Loop vrijblijvend eens bij ons binnen, een afspraak is niet nodig. Bekijk onze openingstijden.

U kunt uw elektrische haard gelijk meenemen of later afhalen in ons magazijn in Almere. Past de haard niet in uw auto of bent u met de trein gekomen, wij kunnen uw sfeerhaard zonder bijkomende kosten bezorgen in Landsmeer.

elektrische haarden en kachels in Landsmeer

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel