Sorteer op

elektrische haard zonder verwarming

Elektrische haard zonder verwarming
Consumenten bezoeken onze showroom in Almere voor het grote assortiment elektrische haarden. Kom ook eens langs, met of zonder afspraak.

Een aantal haardenmerken hebben bewust gekozen om een elektrische haard zonder verwarming te ontwikkelen. De reden is duidelijk, want niet iedere consument of bedrijf hoeft of wil een extra verwarming. En dat scheelt weer in de aanschafprijs.

Waarom een sfeerhaard zonder verwarming?
Een sfeerhaard is een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Een extra aanvullende verwarming kan dan lekker zijn. Zeker als je thuis komt en de centrale verwarming moet nog opstarten, dan is het heerlijk om die warme luchtstroom uit de elektrische haard al te voelen. Al was het maar om even op te warmen.

Toch zit niet elke consument te wachten op de ingbouwde elektrische verwarming. Bijvoorbeeld design van de haard kan een belangrijke rol spelen in de keuze voor een haard zonder verwarming. Bij een sfeerhaard zonder verwarming is geen uitsparing of sleuf in de voorzijde waar de warme lucht uitkomt. Dus strakker en mooiere afwerking.

De entourage van de elektrische haard kan ook bepalend zijn. In een bedrijfsmatige omgeving is vaak alleen behoefte aan sfeer en ambiance. Bijvoorbeeld een horeca onderneming, zoals een restaurant of hotel, heeft liever niet dat klanten de verwarming aan en uit kunnen zetten. Hier draait alles om indruk en beleving. De aanwezigheid van een elektrische haard zorgt voor ontspanning en rust. In een gemoedelijke omgeving is het vaak beter zaken doen.

Wilt u meer informatie over een elektrische haard zonder verwarming? Bezoek dan onze haarden showroom in Almere.

Β© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel