Sorteer op

elektrische haard met verwarming

Elektrische haard met verwarming
Consumenten bezoeken onze showroom in Almere voor het grote assortiment elektrische haarden en vinden het fijn om de warmte lucht uit de verwarming zelf te ervaren. Kom ook eens langs, met of zonder afspraak.

All Season Heater
Wist u dat 9 van de 10 elektrische haarden voorzien is van een verwarming. Slechts enkele haarden van het haardenmerk Aflamo zijn zonder een toegevoegde verwarmingsmodule. Hier heeft het merk bewust voor gekozen want niet iedereen hoeft of wil een extra verwarming. Dat scheelt weer in de aanschafprijs.

Een sfeerhaard met een elektrische verwarming is een waardevolle aanvulling voor uw interieur. Over het algemeen gesproken wordt de ingebouwde verwarming alleen gebruikt in het voorjaar en najaar. Dat zijn de momenten dat het nog niet koud genoeg is om de centrale verwarming aan te zetten. De verwarming op de sfeerhaard blaast razendsnel behaaglijke warmte door uw kamer. In de winterperiode wordt de warmtestand vaak gebruikt als je net thuis bent en de centrale verwarming nog moet opstarten. Ga lekker voor de haard staan en warm snel op.

Wilt u meer informatie over een elektrische haard met verwarming? Bezoek dan onze haarden showroom in Almere.

Β© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel