Architect en Sfeerhaard Utrecht

Bent u architect of interieur stylist in Utrecht? 
Architecten in Utrecht komen vaak voor ons toe voor een andere kijk op sfeerhaarden.

Samenwerken met Sfeerhaard.nl als architect, bouwkundige of ontwerper geeft u rust en zekerheid. Wij ontzorgen u en uw klant bij de aanschaf van een elektrische haard zodat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk ontwerpen.
Ons ervaren en gedreven team van haardspecialisten helpt u én uw klant bij het vinden van een elektrische haard welke naadloos in uw ontwerp kan worden opgenomen.

Kennismaken met ons én met elektrische haarden

Wij laten u graag kennismaken met de elektrische haard. Schud de angst voor het onbekende van u af en doorbreek uw klassieke denkpatronen over haarden en kachels. Kom vrijblijvend een keer binnen in ons Experience Center. Onder het genot van een kop koffie laten we u graag zien welke grote voordelen u en uw klant kunnen behalen met een 'elektrisch haardvuur'.

Een elektrische haard is een verrijking voor uw interieur. Toch merken wij bij stylisten en met name bij architecten een bepaalde terughoudendheid of reservering ten aanzien van een elektrische haard. Vanuit de klassieke gedachtengang moet een open haard met 'echt vuur' worden uitgevoerd. Een traditioneel veel gekozen brandstof is hout, gas of bio ethanol. Alle drie op het eerste gezicht een logische keuze, maar is dit nog evident?
Wij geven u een andere kijk op gas en -houthaarden. Wij belichten tevens de grote nadelen en missers die u niet hoort van de gas en -houtkachel verkoper. Tenslotte is het uw klant die verandert, de wereld om uw klant heen verandert, verandert u als architect met uw klant mee?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u als architect of stylist kunnen betekenen? Nieuwsgiering naar andere inzichten en een andere zienswijze over vuurbeleving? Kom langs in onze showroom in Almere of bel ons voor een afspraak, telefoon 036-8419959.

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel