Sorteer op
  • In winkel

    Aflamo Royal Paris 100 - elektrische haard 254cm
    Aflamo Royal Paris 100 - elektrische haard 254cm

    ✓ Aflamo Royal 254cm ✓ Inbouw wand haard ✓ Geschikt voor Cinewall ✓ Smalle metalen rand 25mm ✓ Realistische vlammen ✓ PRO-Line ✓ Incl. verwarming 1500 watt ✓ 6 vlam kleuren ✓ Houtset en Ice Crystals

    € 2.349,00 € 1.379,00

Aflamo Royal Paris 100

Aflamo is specialist in decoratieve elektrische haarden, zowel inbouwhaarden, hanghaarden en schouwen. De Royal Paris komt uit de PRO-Line van Aflamo. Super realistische LED haarden als u op zoek bent naar een alternatief voor een luxe inbouw gashaard.

De Royal Paris 100 is een langste inbouwhaard uit deze serie, met een lengte van maar liefst 255cm. Om het glas heen zit een smal aluminium omlijsting in de kleur zwart waardoor de haard op een echte gaskachel lijkt. Een ander groot voordeel van het dunne kader is dat u de haard heel strak kunt inbouwen. Ook heeft de Royal-72 geen ventilatie roosters nodig in de ombouw zodat er in de tv ombouwwand geen hinderlijke en lelijke kieren nodig zijn. 
Het vlammenspel is heel natuurlijk met mooie geronde vlammen. U kunt uit 5 verschillende vlam kleuren kiezen. Onder de luxe met de hand beschilderde houtset kunt u nog eens uit 10 kleuren kiezen. Dit geeft een prachtig mooi gloeieffect. De haard wordt niet warm aan de buitenkant waardoor de haard geschikt is als er kinderen en huisdieren in de buurt zijn. Montage is eenvoudig met het Easy-Mount montage systeem. 

Overzicht

MerkAflamo
ModelRoyal Paris 100
Type haardInbouwhaard
 TV haard
  
Type vlambeeldMulti Color Plus
SeriePRO-Line
Aantal vlam kleuren5 kleuren
Aantal bodem kleuren10 kleuren
Hout decoratieJa, luxe houtset
Kiezel decoratieJa, Ice Crystals
LichtmoduleLED
MontageEasy Mount
VerwarmingJa, 2 standen
Afmeting buitenmaat254*43*15cm

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel