In winkel

Trimline Fires Solus 80-E Driezijdig

Artikelnummer: Trimline Solus 80-e driezijdig
Artikel 2 van 43
€ 2.099,00 (inclusief btw)

Trimline 80E Solus driezijdig 3D model 
Klanten van Sfeerhaard.nl komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Voeg luxe toe aan uw leefruimte met de Trimline 80E Solus, de ideale driezijdige haard voor in een haardmeubel. De Trimline 80E Solus met 80cm glas sluit perfect aan in een zwevend meubel, zelfs in een Ikea Besta. De meeste consumenten kiezen een zwevend wandmeubel tussen de 300cm en 360cm. De meest gekozen televisie naast de inbouwhaard is een 55inch, 65inch of een 75inch afmeting.

Inbouwen is eenvoudig! Stalen zijpanelen zijn reeds gemonteerd, al het voorwerk is in de fabriek al voor u gedaan. De standaard fronthaard kan eenvoudig worden omgevormd tot een front zicht- of hoekhaard door de zijpanelen te verwijderen.

  80cm inbouwhaard  Inbouwvariant
  Trimline Solus 80cm  Front zicht
  Trimline Solus 80cm  Tweezijdig / Hoek
  Trimline Solus 80cm  Driezijdig


Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus panorama haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 80-e is ingebouwd in een meubel naast een televisie en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus 80cm openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 100-E

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel