In winkel

Trimline Fires vision Solus 220-E Hoekhaard

Artikelnummer: Trimline Solus 220-e Hoek
Artikel 17 van 24
€ 3.950,00 (inclusief btw)

Trimline 220E Solus Hoekmodel 
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Voeg luxe toe aan uw leefruimte met de Trimline 220E Solus hoekhaard, de ultieme investering in uw huis. De Trimline 220E Solus hoekhaard is met een lengte van 2,2 meter glas een veel gekozen afmeting. Een televisie van max 95" inch (ca. 215cm TV) past perfect bij deze elektrische landschapshaard. Met een front-, panoramisch- of hoekaspect heeft u keuze te over bij het creëren van uw perfecte haard.

Inbouwen is eenvoudig! Stalen zijpanelen zijn reeds gemonteerd, al het voorwerk is in de fabriek al voor u gedaan. U hoeft maar één stalen zijpanelen te demonteren. Zo eenvoudig is het om van een Trimline 220e een 2zijdige haard te maken met links of recht open glas. We kunnen u dit demonsteren in onze showroom.
Of u nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van uw woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus-open haard van Trimline Fires.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 75-e is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus 220-e openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 220 elektrisch

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel