In winkel

Trimline Fires vision Solus 75-E Hoekmodel

Artikelnummer: Trimline Solus 75e Hoek
Artikel 55 van 106
€ 2.150,00 (inclusief btw)

Trimline 75E Solus Hoekmodel
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Inbouwen is eenvoudig! U hoeft maar één stalen zijpanelen te demonteren. Zo eenvoudig is het om van een Trimline 75e een 2zijdige haard te maken met links of recht open glas. We kunnen u dit demonsteren in onze showroom. 
Of je nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van je woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus kachel van Trimline Fires.

De Trimline 75E Solus hoekmodel is een veelzijdige haard, perfect thuis in een eigentijdse setting of meer traditionele omgevingen. Het grote glazen kijkvenster is perfect geschikt voor gebruik met onze moderne meubelelementen of met een bijpassende schoorsteenmantel, wat een welkom gevoel van luxury geeft. De standaard fronthaard is ook eenvoudig te transformeren naar een tweezijdige- of panoramahaard.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 100E is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus 75-e openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 75-E

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel