In winkel

Trimline Fires vision Solus 75-E Driezijdig model

Artikelnummer: Trimline Solus 75e 3zijdig
Artikel 21 van 24
€ 2.150,00 (inclusief btw)

Trimline 75E Solus Driezijdig model
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Inbouwen is eenvoudig! U kunt beide stalen zijpanelen heel gemakkelijk met 1 schroevendraaier demonteren. Zo eenvoudig is het om van een Trimline 75e een 3zijdige haard te maken met links én recht open glas. We kunnen u dit demonsteren in onze showroom. 
Of je nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van je woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus kachel van Trimline Fires.

De Trimline 75E Solus panorama uitvoering is een veelzijdige haard, perfect thuis in een eigentijdse setting of meer traditionele omgevingen. Het grote glazen kijkvenster is perfect geschikt voor gebruik met onze moderne meubelelementen of met een bijpassende schoorsteenmantel, wat een welkom gevoel van luxury geeft. De standaard fronthaard is ook eenvoudig te transformeren naar een tweezijdige- of driezijdige haard.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 100E is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus 75-e openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 75-E

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel