Element4 Elite Junior Elektrische vrijstaande haard

Artikelnummer: Element4 Elite Junior
Artikel 32 van 43
€ 1.999,00 (inclusief btw)

Element4 Elite Junior (vrijstaande haard) 
Klanten bezoeken onze showroom van 300m2 voor de grote collectie haarden. Zo kiest u uw mooiste sfeerhaard.

De Elite Junior van Element4 is een vrijstaande elektrische inzet haard met een moderne touch. Het stijlvolle design van de vrijstaande kachel Elite Junior beschikt over een realistisch vlambeeld dat dicht in de buurt komt van een echt houtvuur. De omvang van deze kachel is redelijk klein met een circa afmeting van 46 x 67 x 35cm (bxhxd).
Door toepassing van zijruitjes krijgt de Element4 vrijstaande haard die echte houtkachel uitstraling. Daarnaast geeft het driezijdige glas goed zicht op het haardvuur, ook van de zijkanten.

Maak in het voorjaar en najaar gebruik van de ingebouwde verwarmingsmodule. Deze bijverwarming heeft een warmteafgifte van rond de 1500watt. De kachel verwarming is gepositioneerd onder de haard zelf en wordt daarmee netjes aan het zicht onttrokken.

** Bediening ook mogelijk middels beschikbare Evonic E-Smart Cloud App

Haard Experience Center

U bent van harte welkom in ons Experience Center Showroom in Almere. Een afspraak maken is niet nodig. Hier kunt u in alle rust de verschillende haardmerken bekijken. Op deze manier krijgt u de beste indruk van alle haarden. Zo kunt u dus de beste keuze maken voor een elektrische haard.

Laagste prijs Element4 Elite Junior

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel