In winkel

Trimline Fires vision Solus 180-E Front

Artikelnummer: Trimline Solus 130e front
Artikel 65 van 106
€ 3.300,00 (inclusief btw)

Trimline 180E Solus Front
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Als u echt indruk wilt maken, maakt de Trimline 180E Solus frontmodel echt indruk. Met een lengte van 1,8 meter is dit de een-na-grootste haard in het Solus-assortiment en zal zeker zonder twijfel een opvallend middelpunt vormen in elke kamer. De standaard fronthaard is eenvoudig te transformeren naar een hoek- of panoramahaard.

Inbouwen is eenvoudig! Stalen zijpanelen zijn reeds gemonteerd. De standaard fronthaard kan eenvoudig worden omgevormd tot een hoek- of panoramahaard door de zijpanelen te verwijderen.
Of je nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van je woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus sfeerhaard van Trimline Fires.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 100E is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus 180-e openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 180-E

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel