In winkel

Trimline Fires vision Solus 130-E Front

Artikelnummer: Trimline Solus 130-e Front
Artikel 57 van 103
€ 2.400,00 (inclusief btw)

Trimline 130E Solus Frontmodel
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Voeg luxe toe aan uw leefruimte met de Trimline 130E Solus Front, de ultieme investering in uw huis. De Trimline 130E Solus front uitvoering is met een lengte van 1,3 meter glas een veel gekozen sfeerhaard uit onze elektrische landschapshaarden. Met een front-, panoramisch- of hoekaspect heeft u keuze te over bij het creëren van uw perfecte haard.

Inbouwen is eenvoudig! Stalen zijpanelen zijn reeds gemonteerd, al het voorwerk is in de fabriek al voor u gedaan. De standaard fronthaard kan eenvoudig worden omgevormd tot een hoek- of panoramahaard door de zijpanelen te verwijderen.
Of je nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van je woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus-open haard van Trimline Fires.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 100E is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus 130-e openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 130-E

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel