Element4 Elite 125 E Elektrische Inbouwhaard

Artikel 46 van 106
€ 2.999,00 (inclusief btw)

Over de Element4 Elite 125  
Klanten bezoeken onze 300m2 showroom voor de grote collectie haarden. Zo kiest u uw mooiste sfeerhaard.

De Elite 125E van Element4 is een elektrische haard met een stijlvol design. De sfeerhaard Elite beschikt over een realistisch vlambeeld dat dicht in de buurt komt van een echt houtvuur. Met de drie verschillende vuurbeelden (front, hoek en driezijdig) is de Elite een echte sfeermaker. Maak in het voorjaar en najaar gebruik van de ingebouwde verwarmingsmodule. Deze bijverwarming heeft een warmteafgifte van rond de 1500watt.

De Elite 125-E beschikt volgens de specificaties over ontspiegeld glas. Hierdoor is het glas minder zichtbaar en heeft u minder last van lichtval die een hinderlijke spiegeling kan geven. In de praktijk is er altijd een mate van spiegeling zichtbaar. In onze showroom in Almere kunt u de Element4 Elite 100 zelf komen bekijken. 

HET ONE-BOX-SYSTEEM
Iedere elektrische haard van Element4 wordt geleverd volgens het zogenoemde 'one-box-systeem'. Dit houdt in dat u kunt kiezen uit vier configuraties per haard type. Deze vier modellen zijn respectievelijk het front model, twee hoekmodellen en een driezijdig model. U kunt de Element4 Elite 125 zelf eenvoudig wijzigen van front naar hoek of van een fronthaard naar een 3-zijdige sfeerhaard.

Elk model Elite wordt standaard geleverd met een Europese boomstammenset. De stijl en het formaat van de boomstammen varieert van model tot model.

MOGELIJKHEDEN AFSTANDSBEDIENING**
Zet de haard AAN/UIT
Zet de verwarming AAN/UIT
Verander de vuurbeeld instellingen
Schakel de functielampjes AAN/UIT
Pas de helderheid aan met stappen van 0%, 25%, 50% en 100%.

** Bediening ook mogelijk middels beschikbare Evonic E-Smart Cloud App

Haard Experience Center 

U bent van harte welkom in ons Experience Center Showroom in Almere. Een afspraak maken is niet nodig. Hier kunt u in alle rust de verschillende haardmerken bekijken. Op deze manier krijgt u de beste indruk van alle haarden. Zo kunt u dus de beste keuze maken voor een elektrische haard.

Laagste prijs Element4 Elite 125E

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel