New Forest 870 Elektrische sfeerhaard 3Zijdig - British Fires

Artikel 3 van 35
€ 2.850,00 (inclusief btw)

British Fires New Forest 870 (Driezijdig) 
Deze haard is opgesteld in onze Sfeerhaarden Showroom. Onze klanten komen na het eerste showroombezoek terug bij ons in de winkel. Niet alleen de goede prijs maar ook het persoonlijke en eerlijke advies is vaak doorslaggevend.

De New Forest-modellen van British Fires elektrische haarden maken gebruik van de nieuwste 3D LED vlamtechnologie om een ​​gevoel van warmte in uw woonkamer kamer te creëren. De buitengewoon goed gemaakte en spectaculaire vlamtechnologie is een heel bijzonder kenmerk waar je snel verliefd op zult worden. British Fires heeft met hun verbluffende 3D-technologie en een vernieuwend concept de "Art of Fire Vesta 2020" prijs gewonnen.

Afmetingen New Forest 870 circa (B x H x D): 87 x 46,3 x 30 cm

De Britten steken New Forest in brand 
De New Forest 870 elektrische panorama haard brengt vlambeeld-technologie naar een hoger niveau. De 3D LED-vlamoptiek biedt een adembenemend zicht dankzij de diepe en realistische kleurstelling. Elke hoek wordt gebruikt. De boomstammen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect in elkaar passen en elk detail vastleggen dat je zou verwachten in een boomstam tijdens het wandelen in het New Forest National Park in Groot-Brittannië.

Enkele kenmerken van de NewForest 870 uitgelicht:
✓ Modern ontwerp
✓ De zijpanelen zijn verwijderbaar voor twee- of driezijdige installatie
✓ Optioneel donker glas voor minder schittering in de achterwand met 70% ten opzichte van standaarden
✓ Downlight-effect voor een diepere weergave van het vlambeeld
✓ Optionele luxe decoratie van echt hout
✓ Secundaire warmtebron in (kleine) ruimtes 
✓ Vlamintensiteit instelbaar in drie standen
✓ Download app voor Android of Apple iOS
✓ Afstandsbediening inbegrepen

Verwarming - Hoe werkt de AIR CURTAIN-technologie?
De gepatenteerde Air Curtain-technologie brengt koele lucht in de haard en leidt de verwarmde lucht terug de kamer in via ons afzuigsysteem. Hierdoor ontstaat een efficiënt verwarmde ruimte. Dit systeem is discreet in een uitsparing boven het glas geplaatst en valt daardoor nauwelijks op.
✓ Functioneel en mooi design verwarmingselement
✓ Warmtevermogen tot circa 1500 W
✓ Minimale uitsparing boven het glas
✓ Hoge kwaliteit en efficiënte lucht aan- en afvoer
✓ Doordacht ontwerp met thermostaat en timerfunctie

Achterwanden mirror & black glass
Standaard is de British Fires NewForest 870 3-zijdige sfeerhaard voorzien van een spiegelende achterwand. Wilt u nog meer diepte en een voller vlammenspel? Kies voor de optionele zwart glazen achterwand voor een nog mooier vuurspel. De zwarte rugzijde benadrukt dat echte open haard gevoel nogmaals. Donker glas zorgt voor 70% minder schittering in de achterwand ten opzichte van conventionele methoden (inbegrepen bij 650 Square en 2400). Geniet optimaal van het mooie vlammenspel!
Let op: de zwart glazen rugwand is leverbaar tegen meerprijs. Selecteer deze optie in de bijbehorende opdracht.

De luxe van echt hout
Creëer de ultieme beleving met de luxe set van echt hout. Elk van deze sets is uniek, handgemaakt van echte, natuurlijk voorkomende boomstammen. Ze verfraaien elke ruimte en verrassen elke kijker - vooral als ze ontdekken dat het authentieke houten elementen zijn. Het ontwikkelingsproces van de set van echt hout begint met de selectie van stammen, takken en twijgen van verschillende grootte om een ​​natuurlijke lay-out te creëren. Deze worden zorgvuldig geplaatst op een gesimuleerde bosbodem gemaakt van schors, twijgen en stamresten. Vervolgens wordt een harsmengsel in de fundering gegoten en uitgehard in een oven om de bosbodemelementen permanent te fixeren. Dit proces duurt ongeveer 48 uur en resulteert in een spectaculair en uniek zicht.
✓ Echt hout als decoratie
✓ Uitgebreid 48-uurs proces
✓ Elke luxe set van echt hout is uniek
✓ Samengestelde selectie van echt hout voor een authentiek bosbodem bed.
✓ Het hoogste kwaliteitsniveau onder de houten decoraties
Let op: de "Real Logs" van echt hout is leverbaar tegen meerprijs. Selecteer deze optie in de bijbehorende opdracht.

Een British Fire New Forest haard live bekijken? 
In onze 300m2 haarden showroom in Almere zijn een aantal NewForest inbouwhaarden opgesteld. In de toonzaal kunt u de verschillende decoraties (houtstammen) en de keuze in achterwanden bekijken. Zo kiest u altijd de mooiste invulling en dat ziet u niet op een afbeelding of in een review video. Kom zonder afspraak langs, onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze British Fires New Forest 870 open haard.

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel