Charlton & Jenrick iDeep 150e

Artikel 13 van 43
€ 2.650,00 (inclusief btw)

Charlton & Jenrick I-1500e Deep 3/S

In de i-Range 4D Ecoflame zit de nieuwste LED technologie. De Charlton & Jenrick iDeep 150e heeft drie verschillende regelbare vlamkleuren waaronder een oranje vlam een nieuwe witte kleur die een nieuwe dimensie aan de vlammen geeft. Het vuurbed beschikt over dertien verschillend regelbare kleuren. In onze showroom in Almere kunt u de i-1500e Deep in het echt bekijken en de verschillende mogelijkheden proberen. 

Op de afbeelding ziet u de C&J i-Deep 150e als een panoramische 3-zijdige haard getoond. In de handomdraai maakt u van deze driezijdige haard een hoekhaard of frontmodel. Hoe dat werkt in de praktijk? Bezoek onze haardenwinkel waar onze haardenspecialist u alles over de montage kan uitleggen.

De Charlton & Jenrick iDeep 150e is volledig te bedienen met een afstandbediening. Daarbij zijn ook Charlton en Jenrick LED-strips aan te sluiten (tegen meerprijs leverbaar). Deze LED-verlichting kun je onder of naast de ombouw monteren voor extra ambiance. Met de nieuwe C&J Smart App kunt u alle aspecten van het vuur bedienen vanaf uw mobiele apparaat, inclusief de twee nieuwe optionele knisperende geluidseffecten.

4D ECOFLAME™ | Belangrijkste kenmerken

• Realistische vlam effect met 3 kleuropties, elk beschikbaar in 4 stemmingsinstellingen. De sfeerinstelling biedt 4 verschillende niveaus van helderheid en vlamgrootte.
• Realistisch flikkerend branderbed met 13 kleuropties en een instelling voor kleurverloop, elk beschikbaar in 4 stemmingsinstellingen.
• Meerdere gloeibedopties, waaronder realistische houtblokken, kolen, kleine en grote ijskristallen en gloeiende sintels. Ze zijn allemaal bij de haard inbegrepen, dat maakt decoreren van u haard eenvoudig.
• Uiterst efficiënte warmteregeling via een programmeerbare timer voor 7 dagen en een elektrische thermostaat, allemaal geïntegreerd in de stijlvolle afstandsbediening.
• Verkrijgbaar in de volgende afmetingen: I-1000e Deep 3/S; I-1250e Deep 3/S; I-1500e Deep 3/S; I-1800e Deep 3/S en I-2200e Deep 3/S

Haard Experience Center Almere

Deze elektrische haard van Charlton & Jenrick iDeep 100e kunt u brandend in onze showroom beleven. 
Voor meer informatie over deze C&J 1500e Deep 3/s kunt u terecht bij ons Experience Center in Almere! 

Laagste prijs C&J 150-E DEEP

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel