Faber e-SliM Linear 1700/450 I - Actieprijs

Artikel 25 van 30

Faber e-SliM Linear 1700/450 I
Onze klanten bezoeken onze Haarden-showroom in Almere omdat ze alle merken kunnen bekijken en vergelijken. Wij bieden onze klant altijd de beste prijs en eerlijk advies. Vertrouwd zaken doen.

De innovatieve e-SliM Linear 1700/450-I geeft de hoogwaardige elektrische haard een nieuwe plek in de markt. Want dankzij de opvallende geringe inbouwdiepte kun je het verbluffend echte vuurbeeld dat bestaat uit licht en waterdamp nu op nóg meer plekken inbouwen dan ooit tevoren. De Faber e-Slim waterdamphaard zorgt voor een sfeervolle verrijking van elke wand, elk concept, op elke locatie. Een eindeloze mogelijkheid om verantwoord met vuur te spelen! Verkrijgbaar in 3 glas afmetingen, Faber e-Slim 120x45cm; Faber e-Slim 170x45cm; Faber e-Slim 220x45cm

  • Ultiem gebruiksgemak; manueel, met afstandsbediening of app.
  • Gepatenteerd Comfort$aver verwarmingssysteem (max. 2 kW).
  • Waterdamp achter glas, ideaal voor toepassing in een Cinewall / TV-wand.
  • Uniek gepatenteerd driedimensionaal “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp; 100% haardbeleving.

e-SliM Linear Burner

Faber Fires met nieuwste waterdamptechnologie. Het rokende en mistige vuurbeeld van de e-SliM Linear 1700/450-I heeft dezelfde oorsprong als dat van onze e-MatriX modellen en Dimplex haarden. Door de combinatie van opwervelende koudwaterdamp en speciale (LED-)verlichting ontstaan 100% veilige, fascinerende en volledig 3-dimensionale vlammen. Verder beschikt de e-Slim Lineair standaard over een instelbaar multicolor vuurbeeld en bovenverlichting. 

Instelbare sfeerverlichting

Zowel de kleur van de vlammen als van de bovenverlichting in de e-SliM Linear 1700/450-I zijn in vele kleuren instelbaar. Maak een keuze uit acht ingebouwde sfeerverlichtingsthema’s of stel je eigen favoriet samen. Dankzij de LED verlichting is het energieverbruik minimaal. Bediening is mogelijk met knoppen op de haard of gebruik de meegeleverde afstandsbediening of bedien de e-Slim met uw telefoon middels de Flame Connect App.

Haard Experience Center Almere heeft de Faber eSlim

Deze elektrische haard, Faber e-Slim met glas maat 120cm x 45cm, kunt u brandend in onze showroom beleven. 
Voor meer informatie over deze Faber e-SliM Linear 1700/450-I kunt u terecht bij ons Experience Center in Almere! 

Laagste prijs Faber Slim Cinewall haard

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel