In winkel

Trimline Fires vision Solus 220-E Front model

Artikelnummer: Trimline Solus 220-e Front
Artikel 16 van 24
€ 3.950,00 (inclusief btw)

Trimline 220E Solus
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Wil je een Cinewall bouwen met een TV groter dan 85" inch? Overweeg dan de ultieme cinewall haard van Trimline Solus. Het mooiste moderne open haardvuur is nu ook leverbaar in 220cm lang. Een elektrische sfeerhaard met de meest realistische vlammen en de mooiste decoratie. De real logs kunnen tegen meerprijs worden aangekocht.

Voeg luxe toe aan uw leefruimte met de Trimline 220E Solus hoekhaard, de ultieme investering in uw huis. De Trimline 220E Solus hoekhaard is met een lengte van 2.2 meter glas de aller grootste afmeting. Een televisie van max 95" inch (ca. 210cm TV) past perfect bij deze elektrische landschapshaard. Met een front-, panoramisch- of hoekaspect heeft u keuze te over bij het creëren van uw perfecte haard.

Inbouwen is eenvoudig! Stalen zijpanelen zijn reeds gemonteerd. De standaard fronthaard kan eenvoudig worden omgevormd tot een hoek- of panoramahaard door de zijpanelen te verwijderen.
Of je nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van je woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus inbouwhaard van Trimline Fires.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 100E is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus 220-e openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 220-E

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel