In winkel

Trimline Fires vision Solus 150-E Front

Artikelnummer: Trimline Solus 150e Front
Artikel 10 van 21
€ 2.700,00 (inclusief btw)

Trimline 150E Solus Frontmodel
Onze klanten komen na het eerste showroom bezoek bij ons terug in de winkel. Niet alleen een goede prijs maar ook het persoonlijke advies is vaak doorslaggevend. 

Of u nu een eigentijds droomhuis wilt moderniseren of bouwen, de Trimline 150E Solus Front transformeert elke kamer met een gevoel van luxe. Deze haard is 1,5 meter lang en kan naar keuze ook panoramisch of in een hoek worden geïnstalleerd, zodat u volledige creatieve controle heeft.

Inbouwen is eenvoudig! Stalen zijpanelen zijn reeds gemonteerd. De standaard fronthaard kan eenvoudig worden omgevormd tot een hoek- of panoramahaard door de zijpanelen te verwijderen.
Of je nu van plan bent om de ultieme sociale hub te creëren, of gewoon de wow-factor van je woonkamer wilt vergroten, zorg ervoor dat elk detail ertoe doet met een Solus elektrische haard van Trimline Fires.

Benieuwd hoe dit vuur brandt? Bezoek onze toonzaal
In onze 300m2 haardenshowroom in Almere kunt u met uw eigen ogen zien dat we niet overdrijven. U kunt de Trimline Solus haarden in diverse opstellingen bekijken. De Solus 100E is ingebouwd in een meubel en de Solus 150-e in een Cinewall met TV. Onze haard-specialisten vertellen u graag meer over deze Trimline Solus openhaard.
 

Beste prijs Trimline Fires Solus 150-E

 

© 2014 - 2024 Elektrische haard en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel